Mistrzowska Szkoła Kelnerów Polskich

Mistrzowska Szkoła Kelnerska, Kurs Kelnerski

- Flambirowanie Potraw i Sugestywna Sprzedaż -

Flambirowanie potraw jest znane od kilku stuleci jako sposób na aromatyzowanie potraw. Dziś powraca jako nowa, ciekawa i efektowna forma obsługi. Spotykana w najbardziej ekskluzywnych lokalach, jednak nawet w małych miastach można zjeść flambirowane krewetki, wołowinę, Crepe Suzette, Boeuf Stroganow, a nawet flambirowane owoce jako deser.

Zapraszamy na kelnerski kurs flambirowania i sugestywnej sprzedaży. Kierowany do aktywnych kelnerów chcących podnieść swoje kwalifikacje zawodowe. W programie zawarte są wykłady, pokazy i ćwiczenia dla każdego z uczestników według poniższego programu. Jest  elementem programu przygotowującego do egzaminu na Mistrza Kelnera.

  • Flambirowanie i filetowanie ryby okrągłej (pstrąg)
  • Flambirowanie steka wołowego
  • Filetowanie i flambirowanie owoców: banan i ananas
  • Sprzedaż sugestywna, czyli dyskretne sugerowanie konsumentom ich wyboru

 

Maksymalna ilość uczestników: 6os;
Cena: 450zł brutto;
Czas: 1 dzień;
Miejsce: Warszawa lub Siedlce;

Zapisy pod adresem biuro@mskp.pl (imię, nazwisko, numer telefonu)

W wiadomości zwrotnej z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia dostaną Państwo informacje o najbliższych terminach i płatności.

 

 

- Kontakt -